Bemutatkozás

A Wall Deco Hungary kft munkájában kiemelt hangsúlyt fordít a minőségi munkavégzésre, a határidő pontos betartására, valamint megrendelőinek magas színvonalú kiszolgálására. Ennek érdekében széles körű szakmai képzettséggel rendelkező munkatársakkal dolgozik.

 

A Decopierre eljárás a homlokzatok, falak, kerítések, interior felületek, stb. kőhatású burkolatára specializálódott, mely különleges módszerrel és technológiával hozza létre a természetes kő hatását. Formájának, mintázatának és színének csak a képzelet szab határt.

 

Magyarországon egyedülálló módon olyan megoldást kínálunk, mely gyorsan elkészül, régi és új felületekre egyaránt alkalmazható úgy, hogy biztosítja a falak lélegzését, páraáteresztését, valamint a már meglévő szigetelés erdeményességét további 3%-kal javítja.

 

Munkavállalási stratégiájának alapja, hogy fix áron vállalja a minőségi teljesítést és törekszünk arra, hogy rövid határidővel kiváló minőségben készítsük el munkáinkat! Rendszerint egyösszegű, a kivitelezés befejezéséig meghatározott ár szintű szerződést köt és a szerződésben leírtak szerint jár el, a teljesítésnek megfelelően történik a pénzügyi rendezés. Minden esetben a felmérés és pontos egyeztetés után, 40% előleg kifizetése után kezdődik a munkafolyamat! A munkálatok szoros együttműködésben folynak a megrendelővel, hogy egyedi igényeiket teljesíteni tudjuk maradéktalanul!

 

Céljaink:

 

  – Értékteremtés

  – A megrendelők maximális megelégedettsége

  – A megállapodások pontos betartása

  – Szerződés szerinti korrekt kifizetés a megbízók részéről

 

Célunk továbbá, hogy a Decopierre név a minőség szinonimájaként az építőipari szakemberek és magánépítkezők számára is a megbízhatóságot jelentse Magyarországon.